Kommende arrangementer

På denne side vil der hele året igennem blive opdateret med kommende arrangementer på Blommenslyst Kro.

 

D. 27. oktober 2017 – Vin aften med Theis Vine

Menu
Multe – kål – porre – avruga kaviar
Fugl – svampe – jordskok
Svinekæbe – rødbede – karse
Æbletræet

Priser
Samlet pris for 4 retters menu inkl. vinmenu: kr. 649,- pr. person

Tilkøb:
Kaffe/te og 3 slags Petit Fours: kr. 89,- pr. person

Arrangementsplan
Kl. 18.00 – Velkomst og snack
Folk sætter sig til bords
Kl. 18.35 – Forret
Kl. 19.05 – Mellemret
Herefter holder vi en lille pause til dem, som ryger eller bare gerne vil strække ben
Kl. 19.45 – Hovedret
Kl. 20.25 – Dessert
Kl. 21.00 – Kaffe/te, samt Petit Fours

D. 10. november 2017 – Mortens Aften

Menu
Laks med rygeostcreme, rugbrød og karse
And, brune- og hvide kartofler, æbler, svesker og skysauce
Ris a la mande serveret med hjemmelavet kirsebærsauce

Priser
1 ret kr. 199,- pr. person
2 retter kr. 249,- pr. person
3 retter kr. 299,- pr. person

Det er også muligt at bestille ud af huset.

OBS! Fælles for alle 3 arrangementer gælder følgende:
Maden skal forudbestilles, så vi ved hvor mange der kommer. Man kan ikke dukke op på dagen og bestille. 
Der vil ikke være a la carte i restauranten de dage – kun disse fastlagte menuer. Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis der ikke er nok tilmeldte. I tilfælde af dette, vil der være almindelig a la carte.

 

Fra d. 24. november og frem til d. 22. december 2017
Julefrokost i huset
(minimum 4 personer)

Juleinspireret menu

Priser
Julemenu: Kr. 399,- pr. person
Vinmenu: Kr. 325,- pr. person
Samlet pris: Kr. 699,- pr. person

OBS! Menuen skal forudbestilles

Kroens julebuffet
Kan købes i huset eller ud af huset
(minimum 10 kuverter)

Marineret sild
Kryddersild
Hjemmelavet karrysalat
Kogte æg
Æbleflæsk
Flæskesteg med rødkål og sovs
Kogte kartofler
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
Hjemmebagt rugbrød

Pris
Samlet pris for buffeten: Kr. 189,- pr. kuvert

Tilkøb til buffeten:
Røget ål, røræg og purløg – Kr. 85,- pr. kuvert
Rejer, mayonnaise og citron – Kr. 25,- pr. kuvert
Gravad laks med rævesauce – Kr. 36,- pr. kuvert
Paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade – Kr. 35,- pr. kuvert
Stegte sild – Kr. 25,- pr. kuvert
Sylte med rødbeder og sennep – Kr. 25,- pr. kuvert
Leverpostej med bacon og champignons – Kr. 20,- pr. kuvert
Tarteletter – Kr. 40,- pr. kuvert
Confiteret andelår – Kr. 45,- pr. kuvert
Glaseret skinke og grønlangkål – Kr. 50,- pr. kuvert
Mørbrad a la creme – Kr. 50,- pr. kuvert
Hjemmelavet frikadeller – Kr. 25,- pr. kuvert
Brunkartofler – Kr. 10,- pr. kuvert
Ostefad med 3 slags oste, syltet og surt – Kr. 60,- pr. kuvert

OBS! Tilkøbene skal købes til hele selskabet.
Det er ikke muligt at udskifte noget i den faste buffet, med et af tilkøbene.

Nytårsmenu 2017 – Ud af huset

3 retter menu

Forret:
Saltet torsk – senneps/peberrodsmayo – brændte rødbeder – syltet stikkelsbær – bacon crunch – persilleolie

Hovedret:
Oksefilet – løgrøget løgpuré – grillet og syltet skorzonerrod – skorzonerrodchips – confiteret kartoffel – okseglace tilsmagt hvidløgs/urte smør – lakridssalt

Dessert:
Manjari chokolademousse – syltet clementiner – clementine chips – kirsebærmarengs – kirsebær broken gel

Pris:
Kr. 339,- pr. kuvert

Tilkøbsretter
Amuse/snack:
Rejer – røget olie – friske urter – mayo – crouton
Kr. 25,- pr. kuvert

Mellemret:
Svinekæbe – svampeduxell – syltet bøgehatte – karse – glace
Kr. 79,- pr. kuvert

Osteret:
Unika sirius ost – hyben puré – syltet hyben – hybentees vingummi – øllebrødsflager
Kr. 69,- pr. kuvert

Kransekagen
Kransekagehorn (minimum 2 kuverter) med hjemmelavet petit fours
Kr. 125,- pr. kuvert

 

DanskEnglishDeutsch
Facebook
Facebook