Middelfartvej 420, 5491 Blommenslyst, Fyn, Denmark.Tlf: 65 30 30 65

Dagens ret

Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.

Dagens ret fås også “ud af huset”.

Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer. Desserten om søndagen, kan kun bestilles af gæster, som bestiller Dagens ret. 

Dagens ret koster kr. 119,-

Søndag 2 retter kr 195,-

 

 

 

Uge 51

 

Mandag: Hakkebøf med bløde løg, pande sovs, kartofler og surt

Tirsdag: Medister med bras kartofler, grøntkålssalat og smørsovs

Onsdag: Karbonader med stuvet ærter og gulerødder

Torsdag: Ribbensteg med rødkål, brune og hvide kartofler og sovs

Ferie lukket åbner igen mandag d.7/1

 

 

Uge 2

 

Mandag: Boller i karry med ris og mango.

Tirsdag: Farsbrød med mos og sauteret grønt.

Onsdag: Stegt flæsk med persillesov.

Torsdag: Svinemørbrad a la creme med surt

Søndag: Braiseret okse med rodfrugter og sauce af lagen

(Pandekager med is og chokolade sovs)

 

 

Uge 3

 

Mandag: Biksemad med spejlæg og rødbeder

Tirsdag: Kyllinge frikasse

Onsdag: kro gryde med okse og ris

Torsdag: frikadeller med lun kartoffelsalat

Søndag: Svinemedaljon med baconsovs, persillerod og kartofler

(chokolade fondant med vaniljecreme)

 

 

Uge 4

 

Mandag: Gryderet af okse med mos og kørvelsovs

Tirsdag: Skipperlabskovs med surt

Onsdag: kyllingebryst med paprikasovs og brasede kartofler, rodfrugter

Torsdag: Brændende kærlighed med rødbeder

Søndag: kalve cuvette lun salat hasselbagte kartofler og peber sovs (citronfromage)

 

 

Uge 5

 

Mandag: Paneret svinekoteletter, kartofler og gulerod og æblesalat

Tirsdag: Kalv i flødesovs med svampe og kartofler

Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder

Torsdag: Boller i selleri

Søndag: Marineret svinefilet med persillerod og pommes confit (Æbletærte med vaniljecreme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

da Danish
X