Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.
Dagens ret fås også “ud af huset”.
Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer. Desserten om søndagen, kan kun bestilles af gæster, som bestiller Dagens ret.
Dagens ret koster kr. 119,-
Søndag 2 retter kr 195,-
Uge 16
Mandag: Skipperlabskovs med surt.
Tirsdag: Frikadeller med stegt kål, kartofler og smørsovs.
Onsdag: Gule ærter.
Torsdag: Kylling filet med svampesovs, kartofler og peber.
Søndag: Kalvecuvette med spinatsaute, gulerod, porre og kørvelsovs. (Frugtsalat og chokolade)
Uge 17
Mandag: Bøf med bløde løg, kartofler, surt og pandesovs.
Tirsdag: Svinemedaljon med baconsovs, persillerod og honning.
Onsdag: Braiseret okse med mos, bagte rodfrugter og sovs af lagen.
Torsdag: Wok med kylling, urter og nudler.
Søndag: Bbq marineret svinenakke med bagt kartoffel, kryddersmør og salat. (Rabarbertærte)