Middelfartvej 420, 5491 Blommenslyst, Fyn, Denmark.Tlf: 65 30 30 65

Dagens ret

Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.

Dagens ret fås også “ud af huset”.

Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer. Desserten om søndagen, kan kun bestilles af gæster, som bestiller Dagens ret. 

Dagens ret koster kr. 119,-

Søndag 2 retter kr 195,-

 

 

 

 

 

Uge 46

Mandag: Biksemad med spejlæg og rødbeder.

Tirsdag:  karbonade med grøntsager, kartofler og smørsovs.

Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs.

Torsdag: Herregårdsbøf med ærter, bearnaise og kartofler.

Søndag: Urtemarineret svinefilet med persillerødder og urtesauce

(Chokolademousse og syltede klementiner).

 

Uge 47

Mandag: Kyllingelår med honningbagte rodfrugter og stegte kartofler.

Tirsdag: Kogt oksespidsbryst med peberrodssauce og kartofler.

Onsdag: Ribbensteg med rødkål,kartofler og brun sovs

Torsdag: Boller i karry med ris og mangochutney.

Søndag: Rosa okseculotte med pure, løg, porre, bagte kartofler og peber sovs

(Pandekager med is og chokoladesovs).

 

Uge 48

Mandag: Bøf, bløde løg med kartofler, surt og pande sovs.

Tirsdag: Koteletter i fad med ris og brændt pimentsovs.

Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs.

Torsdag: Gryderet med mos.

Søndag: Braiseret okse nakke med bagte rodfrugter og sovs af lagen.

(Æble-marzarintærte med vaniljecreme).

 

Uge 49

Mandag: Kylling filet med svampesovs, kartofler og peber.

Tirsdag: Vikingekølle med mos og bagt selleri.

Onsdag: Farsbrød med stegte grøntsager og mos.

Torsdag: Paneret svinekoteletter, kartofler og gulerod og æblesalat.

Søndag: Glaseret skinke med sauteret grønkål, æbler og flødekartofler.

(Citronfromage med marengs).

 

Uge 50

Mandag: Svine mørbrad a la creme

Tirsdag:  Brændende kærlighed med hjemmesyltet rødbeder.

Onsdag: Confiteret kyllingelår med flødesauce, bønner og kartoffel.

Torsdag: Sauteret okse med timian, svampe, bagt løg og kartofler.

Søndag:  Stegt andebryst med rødkål salat, kartofler og andesovs.

(Ris a la mande og lun kirsebær).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

da Danish
X