Restaurant

Dagens ret

 

Uge 20

Mandag:       Biksemad med syltede rødbeder, spejlæg og bearnaisesauce          

Tirsdag:         Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbede     

Onsdag:        Indbagt mørbrad med bådkartofler, skysauce og dampede grøntsager

Torsdag:       Kalvefrikasse med kartofler og surt        

Søndag:        Skinke med flødekartofler, dampede asparges 

Uge 21

Mandag:       Mørbrad a la creme, kartofler, kålsalat og surt 

Tirsdag:         Chili con carne med ris og oliven/feta salat

Onsdag:        Kalkunschnitzel med stegte kartofler, grøntsagssauté og skysauce

Torsdag:       Herregårdsbøf med bearnaisesauce, ærter, kartofler og spidskålssalat

Søndag:        Nakkekam med baconsauce, kartoffelkompot og grøn salat

Bord bestilling og mad ud af huset på 65303065