Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.
Dagens ret fås også “ud af huset”.
Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer.
Uge 33
Tirsdag: Hakkebøf, blødeløg, kartofler, sauce og surt
Onsdag: Musaka og oliven salat
Torsdag: Skinke schnitzel, bådkartofler, paprikasauce og smørdampet grønt
Søndag: Marineret svinefilet, kartoffelkompot, grøntsags sauté og flødesauce
Uge 34
Mandag: Frikadeller, lun kartoffelsalat, grøn salat og surt
Tirsdag: Mørbrad a la creme, kartofler og surt
Onsdag: Forlorenhare, flødesauce, bådkartofler og gulerodssalat
Torsdag: Bøf stroganoff, kartoffelmos og surt
Søndag: Kalv stegt som vildt, kartofler, vildtsauce, ribsgele og salat på blegselleri og æble
Uge 35
Mandag: Koteletter, ris, tomatsauce, stegte grøntsager og surt
Tirsdag: Hønsefrikasse, kartofler og surt
Onsdag: Gammeldags oksesteg, kartofler, skysauce og tyttebær
Torsdag: Chili con carne, ris, creme fraiche og majs chips
Søndag: Farseret ribbensteg, stegte kartofler, mormorsalat og baconsauce
Uge 36
Mandag: Paneret flæsk, stuvet spidskål, kartofler og surt
Tirsdag: Bbq marineret grillkøller, pommes frites, spicy coleslaw
Onsdag: Stegte Kyllingebryst, kartoffelkompot, sauce Robert, svampe sauté
Torsdag: Herregårdsbøf, kartofler, ærter og bearnaise
Søndag: Kogt Hamburgerryg, kartofler, asparges sauce, dampet grønt og surt
Dagens ret koster kr.125,-