Middelfartvej 420, 5491 Blommenslyst, Fyn, Denmark.Tlf: 65 30 30 65

Dagens ret

Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.

Dagens ret fås også “ud af huset”.

Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer. 

Dagens ret koster kr.119,-

 

 

Uge 48

 

Mandag:       Indbagt svinemørbrad med bådkartofler, pebersauce og grønsalat

Tirsdag:         Kogt spidsbryst med peberrodssauce, kartofler og rødbede

Onsdag:        Bøfsandwich med skysauce, blødeløg, rødbeder og pommes frites

Torsdag:       Kylling i karry med ris og mangochutney

Søndag:        Oksefilet med bagte løg, kartoffelkompot, bønnesalat og oksesauce

 

Uge 49

 

Mandag:       Karbonade med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbede

Tirsdag:         Stegt flæsk med persille sauce, kartofler og rødbede  

Onsdag:        ½ kylling med stegte grøntsager, ris og piment sauce

Torsdag:        oksegryde med mos og stegte grøntsager

Søndag:         Skinke med flødekartofler og rødkålssalat

 

 

Uge 50

 

Mandag:       Boller i karry med ris og mango chutney

Tirsdag:         Kyllingebryst med bådkartofler, skysauce og grøn salat

Onsdag:        Biksemad med bearnaise, spejlæg og rødbede

Torsdag:        Pulled pork burger med coleslaw, pommes frittes og BBQ sauce

Søndag:        Gammeldags oksesteg med perleløg, bønner, kartofler og skysauce

 

Uge 51

 

Mandag:       Andelår med Kartofler, rødkål, sveske/æble kompot og skysauce

Tirsdag:         Kalveculotte med bagt kartoffel, pebersauce og spidskålssalat

Onsdag:        Julemedister med ristede kartofler, smørsauce og rødkålssalat

Torsdag:       Ribbensteg med brune og hvide kartofler, rødkål og sky sauce        

Søndag:        Lukket      

 

 

Uge 1

 

Mandag:       Hakkebøf med bearnaise, ærter og kartofler

Tirsdag:         Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

Onsdag:        Kylling overlår med bagte kartofler, bagte rodfrugter og sauce robert

Torsdag:       Hamburgerryg med kartofler, bønner, aspargessauce og asier

Søndag:        Oksefilet med bagte løg, kartoffelkompot, bønnesalat og oksesauce

 

 

Uge 2

 

Mandag:       Kogt spidsbryst med kartofler, peberrodssauce og rødbede

Tirsdag:         Kylling i karry med ris og mangochutney

Onsdag:        Krebinetter dampet grønt, kartofler og smørsauce

Torsdag:       Bøfsandwich med skysauce, bløde løg, rødbeder og pommes frites

Søndag:        Marineret svinekam med bagt kartoffel, stegte grøntsager, urtesmør og salat

 

 

da Danish
X