Middelfartvej 420, 5491 Blommenslyst, Fyn, Denmark.Tlf: 65 30 30 65

Dagens ret

Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.

Dagens ret fås også “ud af huset”.

Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer. 

Dagens ret koster kr. 119,-

 

 

 

Uge 28

 

Mandag:       Hamburgerryg med kartofler, friske grøntsager og smørsauce

Tirsdag:         Stegt flæsk med persillesauce kartofler og rødbede

Onsdag:        Vikingekøller med bådkartofler, coleslaw og skysauce

Torsdag:       Ribbensandwich med pommes frites og sommer salat

Søndag:        Marineret svinekam med piment sauce, kartofler og salat

 

Uge 29

 

Mandag:       Herregårdsbøf med bearnaise, kartofler og ærter

Tirsdag:         Farsbrød med flødesauce, kartofler og grøn salat

Onsdag:        Pulled pork burger med coleslaw, pommes frites og BBQ sauce

Torsdag:        Marineret kyllingebryst med små bagte kartofler, asparges og spicy tomatsauce

Søndag:         Oksesteg med kartofler, sauce, mormorsalat.             

 

Uge 30

 

Mandag:       Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbede

Tirsdag:         Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbede

Onsdag:        Svinemørbrad med kartoffelkompot, flødesauce, og broccoli salat

Torsdag:        koteletter i fad med ris og grov salat

Søndag:        Marineret svinekam med bagt kartoffel, stegte grøntsager, urtesmør og salat

 

Uge 31

 

Mandag:       Hamburgerryg med kartofler, friske grøntsager og smørsauce

Tirsdag:         Paneret flæsk med stuvet spidskål, kartofler og rødbede

Onsdag:        Boller i karry, med ris og salat

Torsdag:       Oksegryde med grøntsager, ris og salat

Søndag:        kyllingesteg med bådkartofler, skysauce og sommersalat

 

 

Uge 32

 

Mandag:       Hakkebøf med bløde løg, kartofler, skysauce og syltet agurk

Tirsdag:         Kylling i karry med ris og mangochutney

Onsdag:        Svinemørbrad a la creme med kartofler og røbede

Torsdag:       Græske frikadeller med stegte kartofler, pimentsauce og tomatsalsa

Søndag:        Culotte med dampet majs, pommes frites og peber sauce

 

Uge 33

 

Mandag:       Kylling med ristede kartofler, ristede svampe og bønnesalat

Tirsdag:         Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

Onsdag:        Vikingekøller med pommes frites, coleslaw og sprød salat

Torsdag:       Frikadeller med kold kartoffelsalat og grøn salat

Søndag:        Skinkesteg med flødekartofler og gulerodssalat

 

da Danish
X