Middelfartvej 420, 5491 Blommenslyst, Fyn, Denmark.Tlf: 65 30 30 65

Dagens ret

Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.

Dagens ret fås også “ud af huset”.

Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer. Desserten om søndagen, kan kun bestilles af gæster, som bestiller Dagens ret. 

Dagens ret koster kr. 119,-

Søndag 2 retter kr 195,-

 

 

 

 

Uge 38

 

Mandag:       Oksebryst med kartofler og peberrodssauce.

Tirsdag:         Paneret flæsk med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbede.

Onsdag:        Kylling i karry med ris og mangochutney.

Torsdag:        Medister med stegte kartofler, smørsovs og gulerodsalat

Søndag:        Flæskesteg med det hele.

 

Uge 39

 

Mandag:       Karbonader med dampet blomkål og gulerødder, hvid sauce og surt

Tirsdag:         Frikadeller med stuvet hvidkål og surt.

Onsdag:        Nakkekotelet med kartofler, kraftig sauce og broccoli salat

Torsdag:        Farseret porre med stegte kartofler, brun sovs og surt.

Søndag:        Porchetta med bagt kartoffel, sauce og grønsalat

 

Uge 40

 

Mandag:       Hakkebøf med bearnaise, ærter og bådkartofler

Tirsdag:         Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og røbede

Onsdag:        Brændende kærlighed med rødbede

Torsdag:        Kyllingbryst med spidskålssalat, stegte kartofler og fløde sauce

Søndag:        Svinemørbrad a la creme med kartofler og surt

 

 

Uge 41

 

Mandag:       Hamburgerryg, aspargessauce, dampet gulerødder og kartofler

Tirsdag:         Paneret flæske med stuvet spidskål, kartofler, sovs og rødbede

Onsdag:        Farsbrød med kartofler, flødesauce og grønsalat

Torsdag:        Biksemad med spejlæg og surt

Søndag:        Skinke med flødekartofler og bønner

 

Uge 42

 

Mandag:       Paneret svinekotelet med smørsovs, kartofler og bønnesalat

Tirsdag:         Medister med stegte kartofler, brunsauce, og stegte grøntsager

Onsdag:        Rullesteg med rødkål, kartofler og sovs

Torsdag:        Revelsben med bådkartofler, coleslaw og BBQ sauce

Søndag:        Svinekam med sauce, kartofler og rødkålssalat

da Danish
X