Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag 13:00- 15:00 og 17:30-21:00 mandag til torsdag 17:30-21:00
Dagens ret fås også “ud af huset”.
Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer
Uge 42
Tirsdag: Pulledpork burger med coleslaw, fritter
og mayo
Onsdag: Oksegryde, ris og stegte grøntsager
Torsdag: Skinke schnitzel, bådkartofler,
paprikasauce og smørdampet grønt
Søndag: Kyllingesteg,
kartofler, skysauce og agurkesalat
Uge 43
Mandag: Frikadeller, lun kartoffelsalat, grøn, salat og surt
Tirsdag: Mørbrad a la creme, kartofler og surt
Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede
Torsdag: Chili con carne, ris, bønnesalat, chips og creme fraiche
Søndag: Kalv stegt som vildt, kartofler, vildtsauce, ribsgele
Uge 44
Mandag: Herregårdsbøf, kartofler, ærter og
bearnaise
Tirsdag: Paneret flæsk med kartofler, stuvet
spidskål og rødbede
Onsdag: Kyllingebryst, tomatsauce, pasta og grøn
salat
Torsdag: Bøf stroganoff, kartoffelmos og surt
Søndag: Kalvespidsbryst, kartofler, peberrodssovs,
dampet grønt og asier
Uge 45
Mandag: Gullasch, mos og surt
Tirsdag: Svensk pølseret og spidskålssalat
Onsdag: Ribbensteg med kartofler, skysauce og
agurksalat
Torsdag: Græske frikadeller med bagte kartofler og
græsk salat
Søndag: Kalkuncuvette, stegte kartofler,
grøntsags saute og Sauce Robert
Uge 46
Mandag: Boller i selleri, kartofler og surt
Tirsdag:
Medister, stuvet hvidkål,
kartofler, rødbeder og sennep
Onsdag: Kylling i karry, ris, ananassalat
Torsdag: Hakkebøf, bløde løg, flødesauce,
kartofler og surt
Søndag: Glaseret hamburgerryg, brun kartofler,
kartofler, grønlangkål og sennep
Dagens ret koster