Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag 13:00- 15:00 og 17:30-21:00 mandag til torsdag 17:30-21:00
Dagens ret fås også “ud af huset”.
Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer
Uge 38
Tirsdag: Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede
Onsdag: Hønsefrikasse med kartofler og surt
Torsdag: Stegt kyllingebryst med stegte grøntsager, kartofler og sauce Robert
Søndag: Skinkesteg med flødekartofler og gulerodssalat
Uge 39
Mandag: Hakkebøf med bløde løg, kartofler, skysauce og syltet agurk
Tirsdag: Revelsben med kartofler, flødesauce og agurkesalat
Onsdag: Oksegryde med grøntsager, ris og salat
Torsdag: Svinemørbrad a la creme, kartofler og surt
Søndag: Gammeldags kyllingesteg med kartofler, surt og kompot
Uge 40
Mandag: Ribbenstegssandwich med pommes frites og grøn salat
Tirsdag: Græske frikadeller med bagte kartofler og græsk salat
Onsdag: Stroganoff med mos, surt og grøn salat
Torsdag: Kylling i karry, med ris og sauteret grønt
Søndag: Øl braiseret oksebryst med sauce af lagen, mos og stegte grøntsager
Uge 41
Mandag: Marineret kyllingebryst med små bagte kartofler, grøn salat og spicy tomatsauce
Tirsdag: Brændende kærlighed med rødbeder.
Onsdag: Herregårdsbøf med kartofler, ærter og bearnaise
Torsdag: Frikadeller med brun sauce, kartofler, grøn salat og agurkesalat.
Søndag: Skinke med fløde kartofler og bønnesalat
Dagens ret koster kr.125,-