Middelfartvej 420, 5491 Blommenslyst, Fyn, Denmark.Tlf: 65 30 30 65

Dagens ret

Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.

Dagens ret fås også “ud af huset”.

Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer. Desserten om søndagen, kan kun bestilles af gæster, som bestiller Dagens ret. 

Dagens ret koster kr. 119,-

Søndag 2 retter kr 195,-

 

Uge 4

Mandag: Gryderet af okse med mos og kørvelsovs

Tirsdag: Skipperlabskovs med surt

Onsdag: kyllingebryst med paprikasovs og brasede kartofler, rodfrugter

Torsdag: Brændende kærlighed med rødbeder

Søndag: kalve cuvette lun salat hasselbagte kartofler og peber sovs (citronfromage)

Uge 5

Mandag: Paneret svinekoteletter, kartofler og gulerod og æblesalat

Tirsdag: Kalv i flødesovs med svampe og kartofler

Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder

Torsdag: Boller i selleri

Søndag: Marineret svinefilet med persillerod og pommes confit (Æbletærte med vaniljecreme

Uge 6

Mandag: Koteletter i fad med ris.

Tirsdag: Kyllingelår med vintergrønt og paprikasauce.

Onsdag: Kogt spidsbryst med peberrod sauce.

Torsdag:  Vikingkølle med mos og rodfrugter.

Søndag: Gammeldags oksesteg (chokolademousse med appelsinsauce).

Uge 7

Mandag: karbonade med grøntsager, kartofler og smørsovs.

Tirsdag: Herregårdsbøf med ærter, bearnaise og kartofler.

Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs.

Torsdag: Kylling i karry med ris og mangochutney.

Søndag: Rosa okseculotte med pure, løg, bagte kartofler og peber sovs

(Pandekager med is og chokoladesovs).

Uge 8

Mandag: Bøf, bløde løg med kartofler, surt og pande sovs.

Tirsdag: Gryderet med mos.

Onsdag: Confiteret kyllingelår med flødesauce, bønner og kartoffel.

Torsdag: Farsbrød med stegte grøntsager og mos.

Søndag: Braiseret okse nakke med bagte rodfrugter og sovs af lagen.

(Æble-marzarintærte med vaniljecreme).

Uge 9

Mandag: Svine mørbrad a la creme med kartofler og surt.

Tirsdag: Sauteret okse med timian, svampe, bagt løg og kartofler.

Onsdag: Ribbenssteg med lun rødkålssalat, kartofler og sovs.

Torsdag: Kylling filet med svampesovs, kartofler og peber.

Søndag: Marineret skinke med jordskokker, æbler og flødekartofler.

(Citronfromage med marengs).

Uge 10

Mandag: Kyllingelår med honningbagte rodfrugter og stegte kartofler.

Tirsdag: Stegt flæsk med persillesovs.

Onsdag: Medister med bras kartofler, rødbedesalat og smørsovs.

Torsdag: Biksemad med spejlæg og rødbeder.

Søndag: Porchetta med bagt kartoffel, hvidløgssmør og spidskålssalat.

(Brownie med bær coulis og vaniljeis).

 

da Danish
X