Middelfartvej 420, 5491 Blommenslyst, Fyn, Denmark.Tlf: 65 30 30 65

Dagens ret

Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.

Dagens ret fås også “ud af huset”.

Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer.

 

 

Uge 21

Søndag:        Nakkekam med baconsauce, kartoffelkompot og grøn salat

 

Uge 22

 

Mandag:       Karbonade med dampet grønt, nye kartofler, smørsauce og asier

Tirsdag:         Kalkun cuvette med kartoffelkompot, flødesauce, og broccoli salat

Onsdag:        Oksegryde med grøntsager, kartofler og rødbede

Torsdag:       Koteletter i fad med ris og spidskålssalat

Søndag:         Porchetta med båd kartofler, skysauce og jordbær salat

 

Uge 23

 

Mandag:       Ribbensandwich med pommes frites og sommer salat

Tirsdag:         Græske frikadeller med bagte kartofler og græsk salat

Onsdag:        Hakkebøf med bløde løg, kartofler, skysauce og syltet agurk

Torsdag:        Boller i karry, med ris og salat

Søndag:        Øl braiseret oksebryst med sauce af lagen, mos og stegte grøntsager

 

Uge 24

 

Mandag:       Kylling i karry med mango chutney og friske spirer

Tirsdag:         Svinemørbrad med bådkartofler, skysauce og melonsalat

Onsdag:        Paneret flæsk med kartofler, stuvet spidskål og rødbede

Torsdag:       Sprængt kalvebryst med peberrodssauce, kartofler og rødbede

Søndag:        gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, bønner, skysauce og tyttebær

 

 

Uge 25

 

Mandag:       Kalvefrikasse med kartofler og surt        

Tirsdag:         Farsbrød med kartofler, flødesauce og grøn salat       

Onsdag:        Herregårdsbøf med nye kartofler, bearnaise og ærter

Torsdag:       Kalkuncuvette med stegte grøntsager, bagt kartoffel og pimentsauce

Søndag:        Culotte med dampet majs, pommes frites og peber sauce

 

Uge 26

 

Mandag:       Marineret kyllingebryst med små bagte kartofler, asparges og spicy tomatsauce

Tirsdag:         Brændende kærlighed med rødbeder.

Onsdag:        Stroganoff med mos, surt og sommersalat

Torsdag:       Frikadeller med brun sauce, kartofler og agurkesalat.

Søndag:        Skinke med fløde kartofler og bønnesalat

 

Dagens ret koster kr.125,-