Middelfartvej 420, 5491 Blommenslyst, Fyn, Denmark.Tlf: 65 30 30 65

Dagens ret

Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.

Dagens ret fås også “ud af huset”.

Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer. Desserten om søndagen, kan kun bestilles af gæster, som bestiller Dagens ret. 

Dagens ret koster kr. 119,-

Søndag 2 retter kr 195,-

 

Uge 12

Mandag:       Farsbrød med stegte grøntsager og kartofler.

Tirsdag:         kogt spidsbryst med peberrodssauce og kartofler.

Onsdag:        Hakkebøf med bearnaise, ærter og kartofler.

Torsdag:       Skipperlabskovs med surt.

Søndag:        Skinke med flødekartofler, glaseret gulerod og ærter.                       (chokolademousse med appelsinsauce.)

Uge 13

Mandag:       Svinemørbrad a la creme med kartofler og surt.

Tirsdag:         Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbede.

Onsdag:        Karbonade med stuvet ærter og gulerod.

Torsdag:        Kyllingelår med stegte grøntsager og kartofler.

Søndag:        Rosa okseculotte med bagt løg, kartoffelkompot og rødvinssauce

(Citronfromage med sprødt og flødeskum.)

Uge 14

Mandag:       Gryderet af okse med mos og kørvelsovs.

Tirsdag:         kylling med timian kartofler og svampesauce.

Onsdag:        Brændende kærlighed med rødbeder.

Torsdag:        Boller i karry med ris og mango.

Søndag:        Marineret svinefilet med persillerod og pommes confit.

(Rødvins pære og vaniljeis)

Uge 15

Mandag:       Braiseret okse med mos, bagte rodfrugter og sovs af lagen.

Tirsdag:         Biksemad med spejlæg og rødbeder.

Onsdag:        Paneret svinekoteletter, kartofler og gulerod og æblesalat.

Torsdag:       Herregårdsbøf med ærter, bearnaise og kartofler.

Søndag:        Braiseret okse nakke med bagte rodfrugter og sovs af lagen.

(Æble-marzarintærte med vaniljecreme).

 

da Danish
X