Uge 20
Mandag: Biksemad med syltede rødbeder, spejlæg og bearnaisesauce
Tirsdag: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbede
Onsdag: Indbagt mørbrad med bådkartofler, skysauce og dampede grøntsager
Torsdag: Kalvefrikasse med kartofler og surt
Søndag: Skinke med flødekartofler, dampede asparges
Uge 21
Mandag: Mørbrad a la creme, kartofler, kålsalat og surt
Tirsdag: Chili con carne med ris og oliven/feta salat
Onsdag: Kalkunschnitzel med stegte kartofler, grøntsagssauté og skysauce
Torsdag: Herregårdsbøf med bearnaisesauce, ærter, kartofler og spidskålssalat
Søndag: Nakkekam med baconsauce, kartoffelkompot og grøn salat
Bord bestilling og mad ud af huset på 65303065