Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.
Dagens ret fås også “ud af huset”.
Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer.
Uge 20
Mandag: Biksemad med bearnaise, spejlæg og rødbede
Tirsdag: Kyllingebryst med kartofler, stegte rodfrugter og paprikasauce
Onsdag: Indbagt mørbrad med bådkartofler, skysauce og dampede grøntsager
Torsdag: Oksegryde med kartoffelmos og asier
Søndag: Skinke med flødekartofler, dampede asparges og bagte rødbeder
Uge 21
Mandag: Hamburgerryg med aspargessauce, kartofler og røbede
Tirsdag: Chili con carne med ris og oliven/feta salat
Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbede
Torsdag: Herregårdsbøf med bearnaisesauce, ærter, kartofler og spidskålssalat
Søndag: Nakkekam med baconsauce, kartoffelkompot, stegt spidskål og frisk salat
Dagens ret koster kr.125,-