Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.
Dagens ret fås også “ud af huset”.
Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer.
Uge 21
Søndag: Nakkekam med baconsauce, kartoffelkompot og grøn salat
Uge 22
Mandag: Karbonade med dampet grønt, nye kartofler, smørsauce og asier
Tirsdag: Kalkun cuvette med kartoffelkompot, flødesauce, og broccoli salat
Onsdag: Oksegryde med grøntsager, kartofler og rødbede
Torsdag: Koteletter i fad med ris og spidskålssalat
Søndag: Porchetta med båd kartofler, skysauce og jordbær salat
Uge 23
Mandag: Ribbensandwich med pommes frites og sommer salat
Tirsdag: Græske frikadeller med bagte kartofler og græsk salat
Onsdag: Hakkebøf med bløde løg, kartofler, skysauce og syltet agurk
Torsdag: Boller i karry, med ris og salat
Søndag: Øl braiseret oksebryst med sauce af lagen, mos og stegte grøntsager
Uge 24
Mandag: Kylling i karry med mango chutney og friske spirer
Tirsdag: Svinemørbrad med bådkartofler, skysauce og melonsalat
Onsdag: Paneret flæsk med kartofler, stuvet spidskål og rødbede
Torsdag: Sprængt kalvebryst med peberrodssauce, kartofler og rødbede
Søndag: gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, bønner, skysauce og tyttebær
Uge 25
Mandag: Kalvefrikasse med kartofler og surt
Tirsdag: Farsbrød med kartofler, flødesauce og grøn salat
Onsdag: Herregårdsbøf med nye kartofler, bearnaise og ærter
Torsdag: Kalkuncuvette med stegte grøntsager, bagt kartoffel og pimentsauce
Søndag: Culotte med dampet majs, pommes frites og peber sauce
Uge 26
Mandag: Marineret kyllingebryst med små bagte kartofler, asparges og spicy tomatsauce
Tirsdag: Brændende kærlighed med rødbeder.
Onsdag: Stroganoff med mos, surt og sommersalat
Torsdag: Frikadeller med brun sauce, kartofler og agurkesalat.
Søndag: Skinke med fløde kartofler og bønnesalat
Dagens ret koster kr.125,-