Middelfartvej 420, 5491 Blommenslyst, Fyn, Denmark.Tlf: 65 30 30 65

Dagens ret

Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag til torsdag.

Dagens ret fås også “ud af huset”.

Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer. 

Dagens ret koster kr.119,-

 

Uge 38

 

Mandag:       Svinemørbrad med champignon a la creme, kartofler og asier.

Tirsdag:        Hakkebøf med bløde løg, skysauce, kartofler og rødbeder.

Onsdag:        Bbq marineret vikingekøller, med grillet majs, råstegte kartofler.

Torsdag:       Kylling med smørpocheret persillerødder, skysauce, bådkartofler og agurkesalat.

Søndag:        Ossobuco med mos og stegte rodfrugter.

 

Uge 39

 

Mandag:       Biksemad med bearnaise sauce, rødbeder og spejlæg.

Tirsdag:         Paprikakylling med pasta og spidskålssalat.

Onsdag:        Græske frikadeller med tzatziki, bulgurs salat.

Torsdag:        Krebinetter med stuvet hvidkål, kartofler og asier.

Søndag:         Rullesteg med rødvinssauce, rødkål salat og stegte kartofler.

 

 

Uge 40

 

Mandag:       Pulled pork burger med coleslaw, bbq sauce og pommes frites.

Tirsdag:         Hakkebøf med bearnaise sauce, kartofler og ærter.

Onsdag:        Stegt flæsk med persille sauce og kartofler og rødbede.

Torsdag:        Kyllingelår med stegte persillerødder, sauce Robert og kartofler.

Søndag:        Kalve culotte med flødekartofler, grøn salat.

 

 

Uge 41

 

Mandag:       Koteletter i fad med ris og stegte rodfrugter.

Tirsdag:         Hakkebøf med kartofler, bløde løg og sky sauce

Onsdag:        Svinemørbrad med champignon a la creme, kartofler og asier

Torsdag:       Farsbrød med bådkartofler, sky sauce og surt

Søndag:        Kyllingesteg med skysauce, kartofler, rabarberkompot og agurkesalat.

 

 

Uge 42

 

Mandag:       Karbonade med stuvet ærter og gulerod, kartofler og rødbede

Tirsdag:         Stegt flæsk med persille sauce, kartofler og rødbede

Onsdag:        Skipperlapskovs med koldt smør og sylt.

Torsdag:       Hamburgerryg, aspargessauce, dampet gulerødder og kartofler.

Søndag:        Gammeldags oksesteg med sauce, karamelliseret perleløg, bønner og kartofler.

 

 

Uge 43

 

Mandag:       Bøfsandwich med skysauce, blødeløg, rødbeder og pommes frites.

Tirsdag:         Bbq marineret vikingkøller med bådkartofler, cremet spidskålssalat.

Onsdag:        Kylling i karry med ris og mangochutney.

Torsdag:       Oksegryde med mos, stegte grønsager.

Søndag:        Ribbensteg med skysauce, rødkål og brunede kartofler.

 

 

da Danish
X