Middelfartvej 420, 5491 Blommenslyst, Fyn, Denmark.Tlf: 65 30 30 65

Nyheder

5 jan

Buffet

Vi tilbyder buffet fra kr,- 269

 

Buffet forslag Jan-Marts 2021 min. 15 personer.

 

Forret:

Varmrøget laks på bund af salat-rosenkål-safran mayo-ristede hasselnøder

 

Buffet:

Grønkål-granat æble-kerner-oliven olie

Broccoli-edamame bønner-panchetta-løg-dressing

Sous vide kalve culotte

Kyllingebryst stegt med friske urter

Små bagte kartofler med hvidløg og timian

Kartoffel kompot med løg og bacon

Sauce Robert

Dessert:

Brownie med rørt is

kr.269,-

 

Buffet forslag  April-Juni 2021 min.15 personer

 

Forret:

Røget grisemørbrad-savoykål-bolchebeder-fennikelmayo

 

Buffet:

Spidskålsalat-sesam-honning/senneps dressing

Blomkål-semi dried tomat-agurk-oliven olie

Indbagt grisemørbrad

Sous vide kalve filet

Kartoffelkompot-bacon-løg

Hasselbach kartoffel

Sennepssauce

Dessert:

Bagt fersken-vanilje is-karamel sauce

kr.269,-

 

Buffet forslag 2021 Juli-September min 15 personer.

 

Forret:

Skaldyr-salat-dressing

 

Buffet:

Jordbær-melon-peber

Grønne asparger-vindruer-rødløg

Sprøde kyllinge overlår

Langtidsstegt oksehøjreb

Nye kartofler vendt i smør og urter

Bådkartoffel med hvidløg

Rødvinssauce

Dessert:

Rabarber marzerin-jordbær mousse-chokolade

kr.269,-

 

Buffet forslag 2021 Oktober-December

 

Forret:

Tunmousse-agurk-tomat-thousand island

 

Buffet:

Hjertesalat-parmesan-croutons-dressing

Rødkål-clemmentin-valnød-appelsin dressing

Svineskank med sprøde svær

Langtidsstegt kalvespidsbryst

Flødekartofler og Pommes risolles

Sky sauce

Dessert:

Fløderand-henkogte frugter

kr.269,-

 

 

Buffet forslag 2020 Oktober-December min.15 personer.

 

Forret:

Tarteletter-tomat-agurk-persille

Buffet:

Rødkålssalat-appelsin-tranebær-valnødder

Waldorfsalat

Braiseret oksesteg

Svinekølle med sprød svær

Pommes anna

Pommes risolles

Sky sauce

Brød 

Dessert:

Vanilje fromage-bærkompot-knasende karamel

 

 

 

 

 

 

da Danish
X