5
jan
klassiske menu
Forret:
Tunmousse
Agurk-citron-dilddressing
Hønsesalat
Ananas-bacon-champignon-karse
Tarteletter
Høns I asparges-tomat-agurk-persille
Rejecocktail
Salat-rejer-asparges-tomat-agurk-thousand island
Hovedret:
Gammeldags oksesteg
Perleløg-bønner-tyttebær-hvide kartofler
Kalv stegt som vildt
Hvide kartofler-1/2 æble med ribs gele-waldorfsalat-skysauce
Ribbensteg
Brune og hvide kartofler-rødkål-chips-skysauce
Husarsteg
Svampe-enebær-gulerødder-bønner-vildtsauce
Dessert
Pandekager
Is-nødder-chokoladesauce-sprødt
Citronfromage
Flødeskum-kandiserede citronskræl
Islagkage
Flødeskum-rå syltede bær-sprød karamel
Sæsonens trifili
Hvid chokoladecreme-sprød crumble-bær
3 retter 349,- Prisen er på minimum 15 kuverter