Selskabsmenu april til juni 2021
Forret:
Asparges
Smør dampede hvide asparges-hollandaise-rejer-rogn og karse.
Blåmusling
Suppe med julienne af urter
Hovedret:
Kalveryg
Sous vide oksefilet-Jordskok i 3-pure-syltet-chips-springløg
Pommes fondant-rødvinssauce
Lam
Lammefilet rullet i urter-grønne asparges-spæde gulerødder
Kartoffel kompot med rosmarin-saucerobert
Dessert:
Chokolade
Hvid chokolade is-jordbær sauce-karameliseret crumble-mandel krokant
Pavlova
Marengs-vaniljecreme-rå syltet skovbær
3 Retter kr 330,-
4 Retter kr 370,-
5 Retter kr 410,-
6 Retter kr 450,-
Prisen er på minimum 15 kuverter
Nat mad 2020
Hot dogs med alt 75,-
Årstidens suppe med brød. 80,-
Fyldte croissanter med, Hønsesalat – Skinke og ost 85,-
Pølse-ostebord med garniture-brød og kiks 105,-