Middelfartvej 420, 5491 Blommenslyst, Fyn, Denmark.Tlf: 65 30 30 65

Nyheder

11 dec

Selskabsmenu januar til marts 2019

Forretter:

Dampet torsk

Syltede rødbeder–flæsk–vagtel æg–peberrod/senneps skum og karse.

Glaseret svinekæbe

Med gulerod som, røget-pure-syltet og tørret.

Tun

Tunmousse-agurk-citron-tomat og salat.

Hovedretter

Kotelet af Duroc

Skorzonerrod-æble-puffede sværd-pommes Anna og æble glace.

Rosa okse filet

Jordskok i 3, som bagt-pure-chips-pommes kroket-avokado creme og portvins sauce.

Gl.daws okse steg

Karamelliseret perleløg-bønner-tytte bær-sovs og kartofler.

Desserter:

Æble

Karamelliseret æble kompot i sprød bund og top, friske æbler

Flødekaramel og vaniljecreme.

Cheese cake

Bagt creme-chrunchy bund-romsyltede klementiner

Appelsin curd og tuille.

Pære

Pocheret i vanilje-lun chokolade sovs og vanilje is.

 

3 Retter kr 330,-

4 Retter kr 370,-

5 Retter kr 410,-

6 Retter kr 450,-

Prisen er på minimum 15 kuverter

 

Nat mad 2019

Hot dogs med alt   75,-

Årstidens suppe med kylling og brød.   80,-

Fyldte croissanter med, Hønsesalat – Skinke og ost   85,-

Pølse-ostebord med garniture-brød og kiks   105,-

da Danish
X