Med kærlighed for det gode danske køkken i den klassiske stil, serverer vi dagens ret søndag 13:00- 15:00 og 17:30-21:00 mandag til torsdag 17:30-21:00
Dagens ret fås også “ud af huset”.
Dagens ret tilbydes altid i et begrænset antal – derfor er forudbestilling nødvendig. Vi tager forbehold for ændringer
Uge 47
Tirsdag: Stegt flæsk med kartofler,
persillesauce og rødbede
Onsdag: Herregårdsbøf med bearnaisesauce, ærter
og kartofler
Torsdag: Svinemørbrad a la creme, kartofler og
surt
Søndag: Kalve
culotte, pebersauce, bådkartofler og frisk salat
Uge 48
Mandag: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler
og rødbede
Tirsdag:
Lasagne med salat
Onsdag: Biksemad med bearnaise
Torsdag:
Karbonade med dampet grønt, kartofler,
smørsauce og asier
Søndag: Gl dags oksesteg med kartofler, bønner,
glaserede perleløg og sky sauce
Uge 49
Mandag: Boller i karry, med ris og salat
Tirsdag: Hakkebøf med bløde løg, kartofler,
skysauce og syltet agurk
Onsdag: Vikingekøller med pommes frites, coleslaw
og sprød salat
Torsdag: Marineret kyllingebryst med små bagte
kartofler, grøn salat og spicy tomatsauce
Søndag: Marineret svinefilet, kartoffelkompot,
grøntsags sauté og flødesauce
Uge 50
Mandag: Brændende kærlighed med rødbeder
Tirsdag: Farsbrød med kartofler, flødesauce og
grøn salat
Onsdag: Kylling i karry med ris og mango chutney
Torsdag: Oksegryde med grøntsager, ris og salat
Søndag: Skinkesteg med flødekartofler og
gulerodssalat
Uge 51
Mandag: Koteletter, ris, tomatsauce, stegte
grøntsager og surt
Tirsdag:
Stegt flæsk med persillesauce,
kartofler og rødbede
Onsdag: Medister med kartofler, brun sauce og
rødkålssalat
Julelukket til Mandag d.1/6 2025
Dagens ret koster kr.135,-